OUDE BRUSSELSE TRAM OMGEBOUWD TOT HIPPE FRITUUR

Wat krijg je als de upcyclingtrend en het toenemend succes van eetkraampjes combineert? Le Tram de Boitsfort, een oude tram omgebouwd tot frituur, is sinds september terug te vinden in Watermaal-Bosvoorde.

Dineren in een rijdende tram is niet nieuw voor de Brusselaars, die bij de Tram Experienceeen driegangenmenu van sterrenchefs worden voorgeschoteld. Le Tram de Boitsfort gooit het over een andere boeg, ten eerste omdat u de omgebouwde tram steeds op dezelfde plaats treft. En ten tweede door frietjes en hamburgers met democratische prijzen op het menu te zetten.

De tram – het oude model 7000 – werd volledig omgebouwd en kreeg een fris interieur met aan de ene kant een keuken, aan de andere kant een aantal zitplaatsen. Verwacht u hier evenwel niet aan de typische frituurbereidingen, maar aan hamburgers gourmets, finger foods en cheese cake als dessert.

Voir l’article, cliquez ici

YELP GARDE LA FRITE

Toutes les semaines, ESSENTIELLE et le site Yelp.be vous donnent les meilleurs bons plans sorties, restos, shopping et tous les services locaux dont vous avez besoin. Une

Lire la suite »

Passez commande depuis chez vous !

Faites l’expérience du Tram de Boitsfort sans bouger de chez vous. Consultez notre menu en ligne et passez commande en 2 minutes !

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn